Büyülenme Hakkında Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın çıkış bapları, bir binadan yahut tesisden yangın esnasında emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayıcı baplardır.

Yangın kapısı, yangın merdiveninin yalın ve dumandan korunup katların arasına yada yaşam alanlarına geçmesini önlemek için kullanılır. Dokumada bulunan insanların eminğini sağlayan önlemlerin en önemli öğesidir ve alevleri engelleyerek yangının arama altına hileınmasında önemli bir rol oynar.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli gaz yağı ve çeşitli kimyasal ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Özellikleri olarak öne çıdem en önemli bekçi ise nâre dayanıklı olmasıdır. Kullanılan her bir gereç ve pencere pencereler yangın yönetmeliğinde belirtildiği üzere nâre dayanıklıdır.

Yangına dayanıklı bapların yazgı kurtarıcı başüstüneğu unutulmamalıdır. Çünkü ilenmeşap kapılar uygun şartlarda 300 derecede yanma özelliğine sahiptir. Rastgele bir yangın durumunda oluşabilecek ısı 900 derecedir. Bu not ilenmeşap bapnın yok olması için fazlası ile yeterlidir. Bu yüzden yangın kapılarını dirimımızın önemli bir parçbirliı haline getirmek sorumluluklarımızdan biridir.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarını en kaliteli malzemeleri kullanarak istek edilen konstrüksiyonda imal yazar, montaj ve onarma proseslerinde lüzumlu mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde bile günah aldatmaıyoruz.

Yangın Kapısı Nasıl Açılır? Yangın Bapsı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın Yangın Kapısı Fiyatları yahut ivedi bir durumda insanoğluın ferah bir itmesi ile dâhilen dışarıya doğru açılmaktadır.

Yangın bapsı, isminden bile anlaşılacağı kadar yangın ve benzeri müstacel durumlarda insanların en hızlı ve katkısızlıklı bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Firmamız ile yapacağınız ilişkilerde, bizler sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve vüruten teknoloji ile legal zorunlulukları da hesap pusulası ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını sağlıyoruz.

Bununla omuz omuza yangın merdivenlerinin bir yönının engelsiz olması ve dumandan sarsılma ihtimalini kaldırılmış etmesi yardımıyla binalarda görülen yangınlarda birey kayıplarının olma ihtimali sağlam Yangın Kapısı oranda düşmektedir.

Alışdataş merkezi, yedinci sanat, meslek, hastane kabil kombine dirim alanlarında yangın bapsı kullanmaı emniyetliği arttırır. Apartmanlar, üretimevi, otel gibi binalarda da ivedili çıkış kapıları yangın takkadak kullanılır ve tıknaz tahliyeleri kolaylaştırır. Yangın baplarının bir özelliği ise zelzele kabilinden durumlarda kilitlenmemesidir. İçeriden açılabilen Yangın Kapısı yangın kapıları dışarıdan açılamadığından hırsızlara karşı caydırıcıdır. 

Isıya dayanıklı olması ve dumanı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli kapılar olmasından dolayıdır. İmalat başka kapı imalatları üzere bileğildir. özen edilmesi müstelzim noktalar vardır.

Yangın Bapsı anayasa amacı insanoğluın zarar kararlamadan binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Müstacel kilitleme Endişe tabanlı bir ulaşım arama sistemi, yapı ekiplerinin eksiksiz çalışkan kimlik bilgilerini durdurmasına ve bütün bapları münezzeh bir konumdan kullanıcılar karınin erişilemez hale getirmesine olanak tanır.

Report this wiki page